Patru români, răniţi într-un grav accident produs în sudul Italiei

Patru imigranţi români au fost răniţi, doi fiind în stare gravă, în urma unui accident rutier produs în sudul Italiei, relatează site-ul FoggiaToday.it.

1038 afișări
Imaginea articolului Patru români, răniţi într-un grav accident produs în sudul Italiei

Patru români, răniţi într-un grav accident produs în sudul Italiei

Accidentul a avut loc în cursul nopţii de miercuri spre joi pe Drumul naţional 16, între localităţile San Severo şi Foggia, în regiunea italiană Puglia.

Şoferul român al unui vehicul marca Smart ForFour a pierdut controlul, iar maşina s-a răsturnat şi s-a oprit pe câmp.

Cei patru români aflaţi în vehicul, toţi cu vârste cuprinse între 20 şi 30 de ani, au fost răniţi. Doi dintre ei sunt în stare gravă.

Autorităţile italiene cercetează circumstanţele producerii accidentului.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici