Poliţia a identificat două din cele opt persoane înecate trecând ilegal în SUA

Poliţia din Canada a identificat două dintre cele opt victime care au murit în această săptămână în timp ce încercau să intre în Statele Unite din Canada, traversând cu barca râul St. Lawrence, relatează Reuters.

1896 afișări
Imaginea articolului Poliţia a identificat două din cele opt persoane înecate trecând ilegal în SUA

FOTO Twitter

Poliţia din Akwesasne Mohawk a afirmat că Florin Iordache, în vârstă de 28 de ani, a murit având asupra sa două paşapoarte canadiene, pentru doi copii, de doi ani şi de un an, ale căror trupuri au fost, de asemenea, recuperate, relatează Reuters.

Totodată, poliţiştii au identificat o altă victimă de 28 de ani, Cristina (Monalisa) Zenaida Iordache.

Poliţia crede că tragedia ar fi avut loc miercuri noapte, pe vreme rea. Poliţiştii caută încă o persoană dispărută, a cărui barcă a fost găsită în apropierea zonei unde au fost recuperate trupurile victimelor.

Opt cadavre au fost recuperate joi din râul St. Lawrence, de la graniţa Canadei şi Statelor Unite. Se pare că ar fi vorba de două familii, una de oridine română şi alta de origine indiană. Cele opt persoane, între care doi copii, cel mai probabil încercau să intre ilegal în SUA.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
poliţie,
canada,
sua

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici