Premierul Armeniei şi-a anunţat demisia

Premierul Armeniei, Hovik Abrahamyan, care ocupa această funcţie de doi ani, a anunţat în cadrul unei şedinţe a Consiliului de Miniştri că şi-a prezentat demisia, relatează Le Figaro online.

360 afișări
Imaginea articolului Premierul Armeniei şi-a anunţat demisia

Premierul Armeniei şi-a anunţat demisia (Imagine: armenianweekly.com)

Abrahamyan a demisionat în contextul încetinirii creşterii economice, al incidentelor violente şi al manifestaţiilor de amploare care au avut loc în ultima lună în ţara sa.

Armenia este puternic dependentă de ajutorul şi investiţiile Rusiei, ale cărei probleme economice o afectează în mod indirect.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici