VIDEO Premiul Nobel 2020 pentru Economie: Paul Milgrom şi Robert Wilson sunt câştigătorii de anul acesta, dar vestea i-a luat pe...nepregătite

  • Premiul Nobel 2020 pentru Economie a fost acordat americanilor Paul Milgrom şi Robert Wilson
  • Proiectul lor s-a bazat pe licitaţii şi îmbunătăţirea modului de vânzare-cumpărare
  • Paul Milgrom a fost ultimul care a aflat că a câştigat pentru că dormea
572 afișări

Măcar o dată în viaţă ţi-ai imaginat cum e ar fi dacă ai câştiga un premiu. Cum ai reacţiona la anunţ? Cui ai mulţumi la discurs? În ce ai fi îmbrăcat sau cum ar arăta scena. Ieri ai aflat la Aleph News cine a câştigat premiul Nobel pentru Economie. Doi cercetători de la Universităţii Stanford din S.U.A, Paul Milgrom şi Robert Wilson.

Când toată presa comunica câştigătorii la Nobel, unul dintre aceştia era de negăşit. Iată cum a aflat vestea Paul Milgrom, câştigătorul care a aflat ultimul că este premiat.

Filmările camerelor de securitate de la casa lui Milgrom au surprins momentul. Acesta dormea. Cel din imagini, este Wilson, cel cu care a împărţit premiul. Cei doi laureaţi nu erau doar colegi de proiect, ci şi vecini.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici