Preşedintele cubanez recunoaşte victoria lui Biden: „Oamenii din Statele Unite au ales o nouă direcţie”

  • Miguel Diaz-Canel, preşedintele Cubei, a transmis un mesaj pe Twitter privind victoria lui Joe Biden
  • Acesta speră la consolidarea unor relaţii bune între americani şi cubanezi
1177 afișări
Imaginea articolului Preşedintele cubanez recunoaşte victoria lui Biden: „Oamenii din Statele Unite au ales o nouă direcţie”

Preşedintele cubanez recunoaşte victoria lui Biden FOTO Miguel Diaz-Canel/Facebook

Preşedintele cubanez Miguel Diaz-Canel recunoaşte victoria lui Joe Biden. Acesta a scris pe Twitter că „oamenii din Statele Unite au ales o nouă direcţie”. 
 
„Credem în posibilitatea construirii unei relaţii bilaterale respectând diferenţelor dintre noi”, a scris şeful statului cubanez. 
 
În timpul conducerii lui Trump, relaţia Statelor Unite cu Cuba nu a fost una extrem de fructuoasă, din moment ce preşedintele în funcţie a crescut şi întărit restricţiile de călătorie în SUA şi a sancţionat transportul petrolului venezuelan spre insula cubaneză. 
 
În plus, administraţia Trump a îngreunat accesul cubanezilor în Florida, pentru a-şi vizita familiile. Numărul funcţionarilor de la Ambasada din Havana a fost redus drastic iar secţia consulară a fost închisă. 
 
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici