Preşedintele SUA, Barack Obama, a anunţat că o susţine pe Hillary Clinton pentru funcţia de preşedinte

Preşedintele SUA, Barack Obama, a anunţat, joi, că o susţine pe Hillary Clinton pentru a reprezenta Partidul Democrat în scrutinul prezidenţial din noiembrie, informează CNN.

1433 afișări
Imaginea articolului Preşedintele SUA, Barack Obama, a anunţat că o susţine pe Hillary Clinton pentru funcţia de preşedinte

Preşedintele SUA, Barack Obama, a anunţat că o susţine pe Hillary Clinton pentru funcţia de preşedinte

"Ştiu cât de dificilă poate fi funcţia de preşedinte, de aceea ştiu că Hillary va fi foarte potrivită", a declarat Barack Obama.

"De fapt, nu ştiu dacă a mai fost vreodată cineva mai calificat pentru acest post. Hillary Clinton are curaj, are compasiune şi inima pentru îndeplinirea atribuţiilor", a subliniat preşedintele SUA.

Barack Obama a făcut acest anunţ după o întrevedere cu senatorul Bernie Sanders, adversarul lui Hillary Clinton în cursa pentru desemnarea candidatului Partidului Democrat la funcţia de preşedinte al SUA.

Hillary Clinton are deja numărul de electori necesar pentru a fi candidatul Partidului Democrat la preşedinţie. Candidatul va fi desemnat la Convenţia formaţiunii, programată în iulie.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici