Presupusul organizator al atacului din iulie de la un restaurant din din Dhaka, eliminat de forţele de securitate din Bangladesh. În atentat au murit 22 de persoane

Forţele de securitate din Bangladesh au eliminat patru presupuşi islamişti, inclusiv pe individul care s-ar fi aflat în spatele atacului comis la începutul lunii iulie la restaurantul din Dhaka, în care au murit 22 de persoane, relatează Le Figaro online.

693 afișări
Imaginea articolului Presupusul organizator al atacului din iulie de la un restaurant din din Dhaka, eliminat de forţele de securitate din Bangladesh. În atentat au murit 22 de persoane

Presupusul organizator al atacului din iulie de la un restaurant din din Dhaka a fost eliminat de forţele de securitate din Bangladesh. În atentat au murit 22 de persoane

Indivizii au fost găsiţi sâmbătă, la primele ore ale dimineţii, la periferia capitalei din Bangladesh. Toţi au fost neutralizaţi după ce au refuzat să se predea, a declarat comisarul Monirul Islam.

Tamim Ahmed Chowdhury, un canadian născut în Bangladesh, presupusul organizator al atacului de la restaurant, se numără printre cei eliminaţi.

Douăzeci şi două de persoane au fost ucise în atacul din iulie cu macetă la un restaurant situat într-o zonă în care sunt misiuni diplomatice, în capitala Bangladeshului. Cel puţin şase indivizi înarmaţi au fost eliminaţi iar unul a fost prins în viaţă, în timp ce 13 ostatici, inclusiv străini, au fost salvaţi în timpul unei operaţiuni a poliţiei, a declarat atunci premierul Bangladeshului.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici