Prinţul Andrew neagă relaţia de prietenie strânsă cu Ghislaine Maxwell, în dosarele judecătoreşti din SUA

Prinţul Andrew a negat prietenia cu Ghislaine Maxwell, condamnată pentru trafic sexual, într-un răspuns legal adresat femeii care îl dă în judecată în SUA pentru abuzuri sexuale.

268 afișări
Imaginea articolului Prinţul Andrew neagă relaţia de prietenie strânsă cu Ghislaine Maxwell, în dosarele judecătoreşti din SUA

Prinţul Andrew neagă relaţia de prietenie strânsă cu Ghislaine Maxwell în dosarele judecătoreşti din SUA

Prinţul vrea să meargă în faţa unui juriu pentru a contesta acuzaţia adusă de Virginia Giuffre. Ducele de York a negat în mod constant toate acuzaţiile care au fost aduse împotriva lui. Giuffre susţine că a agresat-o când avea 17 ani în casele deţinute de Maxwell şi de pedofilul Jeffrey Epstein.
 
În documentul de 11 pagini, depus miercuri, echipa juridică a Prinţului Andrew enumeră o serie de motive pentru care consideră că procesul ei civil ar trebui respins. Documentul mai precizează că Prinţul Andrew „recunoaşte că l-a cunoscut pe Epstein în sau în jurul anului 1999”, dar neagă că ar fi participat la orice abuz cu defunctul finanţator, potrivit BBC.
 
În ceea ce priveşte fotografia în care prinţul este surprins cu braţul în jurul lui Giuffre, unde apare şi Maxwell în fundal, avocaţii săi spun că nu au suficiente informaţii pentru a admite sau nega existenţa acesteia. Mai mult, în document este negată afirmaţia cum că prinţul Andrew era un prieten apropiat al lui Maxwell. Prinţul Andrew a arătat că este gata să lupte în instanţă, respingând cu fermitate toate acuzaţiile aduse la adresa sa.
 
Giuffre l-a dat în judecată pe fiul Reginei pentru că ar fi agresat-o sexual la Londra, New York şi Insulele Virgine când era adolescentă. Ea solicită despăgubiri nespecificate, dar există speculaţii că suma ar putea fi de milioane de dolari.
 
AUTOR: Diana Zlătescu

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici