Prinţul Harry a vorbit cu fratele şi tatăl său, pentru prima dată după interviul de la Oprah Winfrey: ”Acele conversaţii nu au fost productive”

  • Prinţul Harry a vorbit cu fratele şi tatăl său,prinţul Charles, după interviul acordat realizatoarei Oprah Winfre
  • Jurnalist: ”I-a sunat pentru a vedea cum se simt.”
  • În interviul acordat de Harry şi Meghan la emisiunea lui Oprah Winfrey, cei doi au adus acuzaţii grave de rasim Casei Regale britanice.
1865 afișări
Imaginea articolului Prinţul Harry a vorbit cu fratele şi tatăl său, pentru prima dată după interviul de la Oprah Winfrey: ”Acele conversaţii nu au fost productive”

Prinţul Harry a vorbit cu fratele şi tatăl său, pentru prima dată după interviul de la Oprah Winfrey: ”Acele conversaţii nu au fost productive”

Prinţul Harry a vorbit cu familia regală pentru prima dată după interviul acordat realizatoarei Oprah Winfrey şi difuzat săptămâna trecut, a dezvăluit marţi un jurnalist american apropiat de cuplu, notează harpersbazaar. 
 
"I-a sunat pentru a vedea cum se simt. Şi este adevărat că Harry a vorbit cu fratele său, dar şi cu tatăl său. Mi s-a spus că că acele conversaţii nu au fost productive. Dar sunt bucuroşi că au iniţiat cel puţin o conversaţie," a spus Gayle King, gazdă a emisiunii CBS This Morning.
 
În ceea ce priveşte modul în care se simt Meghan şi Harry în urma difuzării interviului, King a spus: ”Cred că ceea ce îi supără încă este că palatul continuă să spună că vor să rezolve problema în mod privat, dar tot cred că aceste poveşti false care continuă să apară o denigrează pe Meghan."
 
Se pare că doar Harry a avut discuţii preliminare cu mambrii Casei Regale. 
 
„Nimeni din familia regală nu a vorbit încă cu Meghan,” a mai dezvăluit King. 
 
Referitor la ceea ce speră Meghan şi Harry să se întâmple în viitor, Gayle King a explicat: „Familia trebuie să recunoască faptul că există probleme, deşi, acum, nimeni nu recunoaşte. Asta este cu adevărat tot ce vor. Vor o conversaţie."
 
În interviul acordat de Harry şi Meghan la emisiunea lui Oprah Winfrey, cei doi au adus acuzaţii grave de rasim Casei Regale britanice. Soţia lui Harry a spus că unul dintre membrii familiei regale ar fi fost îngrijorat cu privire la culoarea pielii fiului lor, Archie. Mai mult, ducesa de Sussex a dezvăluit că s-a simţit singură şi chiar n-a vrut să mai trăiască. ”Pur şi simplu nu mai voiam să fiu în viaţă.”
 
 
„Harry, Meghan şi Archie vor fi întotdeauna membri ai familiei mult iubiţi. Amintirile pot fi diferite, dar problemele sunt luate foarte în serios,” a transmis Palatul Buckingham. 
 
 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici