Procurorii au DESCINS la sediul Audi din Germania

Procurorii germani au descins la sediul Audi din oraşul Ingolstadt şi o fabrică din Neckarsulm, în cadrul anchetei privind scandalul emisiilor, a anunţat miercuri compania, relatează agenţia de ştiri Reuters.

2211 afișări
Imaginea articolului Procurorii au DESCINS la sediul Audi din Germania

Procurorii au DESCINS la sediul Audi din Germania

Procurorii de la Munchen şi Stuttgart au descins la două locaţii Audi în dimineaţa zilei de miercuri.

Audi a admis în Noiembrie 2015 că motoarele Audi diesel V6 de 3 litri au fost echipate cu dispozitive pentru controlul emisiilor care sunt considerate ilegale în State Unite.

Audi, divizia de vehicule de lux a companiei Volkswagen, cooperează în totalitate cu autorităţile care efectuează percheziţiile, a declarat un purtător de cuvânt al companiei.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici