Propunere CONTROVERSATĂ. Mamele şi copiii lor ce traversează ilegal frontiera SUA ar putea fi SEPARAŢI

Femeile şi copiii ce traversează împreună ilegal frontiera Statelor Unite ar putea fi separaţi de autorităţile americane, în urma unei propuneri ce ar putea fi luată în considerare de către Departamentul de Securitate Naţională, potrivit unor oficiali guvernamentali, citaţi de Reuters.

1487 afișări
Imaginea articolului Propunere CONTROVERSATĂ. Mamele şi copiii lor ce traversează ilegal frontiera SUA ar putea fi SEPARAŢI

Propunere CONTROVERSATĂ. Mamele şi copiii lor ce traversează ilegal frontiera SUA vor fi SEPARAŢI

Unul dintre motivele acestei propuneri este de a descuraja mamele să imigreze spre Statele Unite alături de copiii lor.

Această reorientare politică ar putea permite Guvernului să păstreze în custodie părinţii, în timp ce aceştia contestă deportarea sau aşteaptă audierea pentru azil.

Copiii vor fi luaţi în custodia protectivă a Departamentului de Sănătate şi Servicii Umane, până când vor putea fi luaţi în grija unei rude din SUA sau al unui gardian finanţat de stat.

În prezent, familiile ce contestă deportarea sau aplică pentru azil sunt eliberate din detenţie şi li se permite să rămână pe teritoriul SUA până când cazul lor este rezolvat.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici