Putin, pe urmele lui Ceauşescu. Liderul rus vede terorişti în Ucraina: trag în ambulanţe

Putin a vorbit azi despre forţele armate ucrainene, cu care armata Rusiei se luptă de peste 700 de zile.

4412 afișări
Imaginea articolului Putin, pe urmele lui Ceauşescu. Liderul rus vede terorişti în Ucraina: trag în ambulanţe

Suspiciosul Putin

Forţele armate ale Ucrainei „s-au transformat într-o organizaţie teroristă” care „trage în ambulanţe”. Preşedintele rus Vladimir Putin a spus acest lucru în timp ce participa astăzi la un forum care a reunit, potrivit Kremlinului, 600 de oameni din toate regiunile Rusiei.

Forumul „Totul pentru victorie!”, organizat de Frontul Popular All-Rus, reuneşte angajaţi ai întreprinderilor de apărare şi ai corporaţiilor de stat, lucrători ai organizaţiilor de susţinere a vieţii din regiunile ucrainene anexate de Moscova, inventatori, voluntari angajaţi în război în Ucraina, medici de primă linie, corespondenţi de război şi antreprenori.

Liderul de la Kremlin a comentat astfel după ce doi membri ai personalului Swiss Interconfessional Aid (Entraide Protestante Suisse), voluntarii, au fost ucişi ieri într-un „atac mortal” în sud-estul Ucrainei:

ONG-ul a anunţat vestea, fără a furniza informaţii despre naţionalitatea lor. „Un grup de colaboratori a fost atacat (...) în timpul unei operaţiuni umanitare. În mod tragic, doi dintre stimaţii colegi ai echipei şi-au pierdut viaţa, iar alţi colaboratori au fost răniţi”, a spus ONG-ul într-un comunicat, fără a se preciza cine anume din Rusia sau Ucraina a executat foc.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici