Regele Arabiei Saudite a purtat o conversaţie la telefon cu Tayyip Erdogan

Regele Arabiei Saudite, Salman bin Abdulaziz al Saud, a discutat duminică la telefon cu preşedintele saudit Recep Tayyip Erdogan, cu ocazia sărbătorii Eid al-Adha (n. red. "Sărbătoarea Sacrificiului"), relatează site-ul agenţiei Reuters.

473 afișări
Imaginea articolului Regele Arabiei Saudite a purtat o conversaţie la telefon cu Tayyip Erdogan

Regele saudit Salman a purtat o conversaţie la telefon cu Tayyip Erdogan

Relaţiile între Riad şi Ankara au devenit tensionate de la uciderea jurnalistului saudit Jamal Khashoggi în interiorul consulatului saudit la Istanbul.

Cazul jurnalistului disident Jamal Khashoggi, asasinat în Consulatul Arabiei Saudite din oraşul turc Istanbul, a generat critici vehemente la nivel internaţional. Canada, Franţa, Statele Unite şi Germania au introdus sancţiuni punctuale contra Arabiei Saudite după moartea jurnalistului.

Potrivit Administraţiei de la Ankara, cu ocazia sărbătorii Eid al-Adha, preşedintele turc Recep Erdogan a mai discutat telefonic cu mai mulţi lideri din state musulmane, inclusiv cu omologul său iranian, Hassan Rouhani, informează agenţia Anadolu.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici