Repetiţie a tragediei din Londra | Cel puţin 3 morţi şi 5 răniţi, în urma incendiului care a cuprins un bloc rezidenţial din Honolulu FOTO VIDEO

Cel puţin trei persoane au decedat în urma incendiului care a cuprins trei etaje ale unei clădiri rezidenţiale din oraşul american Honolulu, au anunţat autorităţile locale, care au precizat că blocul nu avea un sistem de aspersoare, relatează agenţia de ştiri Reuters.

762 afișări
Imaginea articolului Repetiţie a tragediei din Londra | Cel puţin 3 morţi şi 5 răniţi, în urma incendiului care a cuprins un bloc rezidenţial din Honolulu FOTO VIDEO

Cel puţin 3 morţi şi 5 răniţi, în urma incendiului care a cuprins un bloc rezidenţial din Honolulu FOTO VIDEO

Pompierii au avut nevoie de aproximativ patru ore pentru a stinge incendiul care a afectat clădirea Marco Polo, a declarat Kirk Caldwell, primarul oraşului Honolulu.

Presa locală relatează că incendiul ar fi pornit de la etajul 26 al clădirii, însă momentan nu se cunoaşte cauza incidentului.

Manuel Neves, şeful serviciului de pompieri din oraş, a anunţat că echipele de salvare continuă să inspecteze clădirea.

Blocul de 36 de etaje a fost construit în anul 1971, înainte ca administraţia locală să impună dotarea cu sisteme de aspersoare în cazul imobilelor nou construite, potrivit cotidianului Honolulu Star-Advertiser.

Oficialii locali au explicat că incendiul nu s-ar fi răspândit dacă blocul ar fi avut aspersoare.

Acest incident are loc la doar o lună după incendiul care a afectat o clădire rezidenţială din Londra, în urma căruia au decedat cel puţin 80 de persoane.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici