Replica lui Donald Trump: Obama a fost "cel mai prost preşedinte din istoria ţării noastre"

Candidatul republican Donald Trump a descris mandatul lui Barack Obama la Casa Albă drept un "dezastru," în replică la recentele critici venite din partea preşedintelui american, informează BBC News online.

8129 afișări
Imaginea articolului Replica lui Donald Trump: Obama a fost "cel mai prost preşedinte din istoria ţării noastre"

Donald Trump: Obama a fost cel "cel mai prost preşedinte din istoria ţării noastre" (Imagine Hepta)

"Donald Trump a demonstrat în mod deplorabil că nu este pregătit să fie preşedinte al Statelor Unite", a declarat Barack Obama într-o conferinţă de presă, şi le-a cerut liderilor republicani să îi retragă sprijinul lui Donald Trump.

"A fost slab, a fost ineficient", a declarat Trump cu referire la Obama, într-un interviu acordat marţi postului de televiziune Fox News. A fost "cel mai prost preşedinte, poate, chiar din istoria ţării noastre," a continuat candidatul republican.

Criticat pentru declaraţiile sale în care par să sugereze că susţine anexarea regiunii Crimeea de Rusia, Trump a replicat că "Eu cred că ştiu mult mai multe despre politica externă decât ştie el [Obama]. Uită-te la Ucraina. Vorbeşte despre Ucraina [şi] cât de greu este cu Rusia. Între timp [ruşii] au ocupat Crimeea."

Obama şi Hillary Clinton, care a fost secretar de Stat pentru o perioadă în timpul mandatului Obama, au "destabilizat Orientul Mijlociu," în timp ce utilizarea unui server privat de mesagerie electronică de către Hillary Clinton pune "ţara în risc," a adăugat candidatul republican.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici