Român acuzat că a fabricat legitimaţii false similare cu cele ale FBI şi CIA, dat în urmărire de SUA

Autorităţile americane au dat în urmărire un cetăţean român care s-ar afla în Germania, suspectat că a produs false legitimaţii asemănătoare cu cele emise de Biroul Federal de Investigaţii (FBI), de Agenţia Centrală de Informaţii (CIA) şi Departamentul pentru Securitatea Internă, relatează Fox News.

4508 afișări
Imaginea articolului Român acuzat că a fabricat legitimaţii false similare cu cele ale FBI şi CIA, dat în urmărire de SUA

Român acuzat că a fabricat legitimaţii false similare cu cele ale FBI şi CIA, dat în urmărire de SUA (Imagine: AFP / Mediafax Foto)

Robert C., în vârstă de 34 de ani, este dat în urmărire internaţională, după ce autorităţile americane au emis un mandat de arestare pe numele lui.

Românul s-ar afla pe teritoriul Germaniei, cred serviciile secrete americane.

În 2013, un statul american Michigan a fost arestat un bărbat înarmat care avea o legitimaţie falsă similară cu cele emise de CIA.

Alţi indivizi au fost prinşi în timp ce foloseau legitimaţii falsificate în mod similar pentru a intra într-o zonă securizată a Aeroportului "Ronald Reagan" din Washington şi într-un complex nuclear din Carolina de Sud.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici