Român rănit în Tenerife, după ce podeaua unei discoteci s-a prăbuşit/ Ministerul de externe oferă date despre starea acestuia

Cel puţin 22 de persoane au fost rănite, în noapte de sâmbătă spre duminică, după ce podeaua unei discoteci din Tenerife, din Insulele Canare, s-a prăbuşit, informează site-ul cotidianului The Guardian. Printre răniţi se află şi un cetăţean român, acesta fiind internat într-un spital din regiune pentru îngrijiri medicale, anunţă Ministerul Afacerilor Externe (MAE).

2607 afișări
Imaginea articolului Român rănit în Tenerife, după ce podeaua unei discoteci s-a prăbuşit/ Ministerul de externe oferă date despre starea acestuia

Tenerife: 22 răniţi, printre care un român, după ce podeaua unei discoteci s-a prăbuşit

Echipele de salvare au ajuns în clubul din Adeje, situat în sud-estul Spaniei, după ce au fost sesizate că podeaua discotecii s-a prăbuşit, iar unii oameni au căzut în gol câţiva metri.

Pompierii au evacuat incinta discotecii, iar 22 de persoane au fost transportate la spital.

Majoritatea răniţilor suferă de fracturi, entorse şi vânătăi. Printre răniţi se numără şi un cetăţean român, un belgian şi doi francezi.

"Ambasada României la Madrid urmăreşte îndeaproape evenimentele legate de incidentul produs, în cursul nopţii de 25 noiembrie, la o discotecă din Tenerife, în urma căruia mai multe persoane au fost rănite.

Reprezentanţii misiunii diplomatice au întreprins, în regim de urgenţă, demersuri pe lângă autorităţile locale pentru a verifica dacă printre victime se regăsesc şi cetăţeni români. Potrivit primelor date obţinute de reprezentanţii misiunii diplomatice, până la acest moment, printre persoanele rănite a fost identificat şi un cetăţean român. Aceasta a fost internat la un spital din regiune pentru îngrijiri medicale", arată Ministerul Afacerilor Externe, într-un comunicat de presă remis duminică MEDIAFAX.

 

 

 

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici