Rusia va ataca proviziile militare pentru Ucraina. Vor deveni „ţinte legitime”

  • Ministrul rus de externe Serghei Lavrov face noi ameninţări.
  • „Toţi transportatorii care ar putea aduce arme în Ucraina vor fi declaraţi "ţinte militare"”, anunţă demnitarul.
4723 afișări
Imaginea articolului Rusia va ataca proviziile militare pentru Ucraina. Vor deveni „ţinte legitime”
„Am precizat foarte clar că orice marfă care va intra pe teritoriul Ucrainei şi pe care o vom considera că transportă arme va deveni o ţintă legitimă. Acest lucru este complet de înţeles”, a spus Lavrov într-un interviu pentru RT.
 
Acesta a avertizat în special ţările NATO să nu furnizeze Ucrainei sisteme de rachete S-300 dezvoltate în vremea sovietică. Lavrov insistă că ţări precum Slovacia, care este pregătită să facă acest lucru, nu au dreptul să facă acest lucru, deoarece, spune el, nici în temeiul tratatelor sovietice nu pot trimite arme către ţări terţe. 
 
Mai mult, Kremlinul spune că „aude şi vede” declaraţiile zilnice ale lui Biden, care sunt deja de fapt insulte personale la adresa lui Putin, spune Kremlinul.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici