Rusia va semna până la finalul verii un contract pentru livrarea primului lot de avioane INVIZIBILE de tip SU-57

Compania rusă de stat United Aircraft Corporation (UAC) şi Ministerul Apărării de la Moscova vor semna până la finalul verii un contract pentru livrarea primului lot de avioane invizibile pe radar de tip SU-57, a declarat Yuri Sliusar, preşedintele UAC, potrivit presei ruse.

6853 afișări
Imaginea articolului Rusia va semna până la finalul verii un contract pentru livrarea primului lot de avioane INVIZIBILE de tip SU-57

Rusia va semna până la finalul verii un contract pentru livrarea primului lot de avioane INVIZIBILE de tip SU-57

Până la sfârşitul verii, cred că probabil la Parcul Patriot (un parc tematic în zona Kubinka, unde va avea loc o expoziţie militară în 21-26 august), vom semna contracte pentru primul lot cu Ministerul Apărării. Livrările vor începe anul viitor ", a declarat oficialul la postul de televiziune Rossiya-1.

Aeronava invizibilă pe radar Su-57, care a zburat pentru prima dată în ianuarie 2010, este un avion de vânătoare de generaţia a cincea ce poate fi echipat cu mare varietate de bombe şi rachete şi se remarcă prin super-manevrabilitate.

Primul lot, care va cuprinde 12 avioane Su-57, urmează să fie livrat în anul 2019.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici