S-a predat şi comandantul adjunct al regimentului Azov? Pun ruşii mâna şi pe Projipenko?

Conform ruşilor, comandantul adjunct al regimentului Azov, Sviatoslav Palamar, poreclit Kalina, ar fi părăsit oţelul Azovstal şi s-ar fi predat.

46250 afișări
Imaginea articolului S-a predat şi comandantul adjunct al regimentului Azov? Pun ruşii mâna şi pe Projipenko?

UPDADE. Sviatoslav „Kalina” Palamar a explicat aseară, într-un video, că se află în continuare în interiorul combinatului siderurgic de la Mariupol.

„Astăzi (19 mai) este a 85-a zi de război. Eu şi comanda mea suntem pe teritoriul uzinei Azovstal. O operaţiune este în desfăşurare, ale cărei detalii nu le voi anunţa. Mulţumim lumii, mulţumim Ucrainei. Ne vedem".

Astfel, într-un scurt mesaj video difuzat aseară de Ucraina Pravda, adjunctul comandantului şi purtătorul de cuvânt al regimentului Azov, Sviatoslav „Kalina” Palamar, a demontat varianta presei ruse, care anunţase că se predase, părăsind combinatul siderurgic de la Mariupol.

////////////////////

Anunţul a fost făcut de comandantul militar Dmitri Steshin: „Kalina a plecat din Azovstal aseară (n.r. - miercuri seară), la ora 21”.

Între timp, reprezentanţii Crucii Roşii au vizitat închisoarea Olenivka (din aşa-numita Republică Doneţk), unde sunt reţinuţi soldaţii ucraineni din Azovstal.

Batalionul Azov este condus de Boris Projipenko. AICI, povestea fostului ultras din galeria echipei de fotbal Dinamo Kiev.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici