Scandal uriaş în Marea Britanie. Cel puţin 1.000 de copii au fost agresaţi în oraşul Telford, în ultimii 40 de ani

Cel puţin 1.000 de copii au fost agresaţi sexual în oraşul britanic Telford, în ultimii 40 de ani, arată o recentă anchetă demarată pentru a investiga cel mai mare scandal de abuz asupra copiilor din Marea Britanie, relatează site-ul cotidianului The Telegraph.

1739 afișări
Imaginea articolului Scandal uriaş în Marea Britanie. Cel puţin 1.000 de copii au fost agresaţi în oraşul Telford, în ultimii 40 de ani

Scandal uriaş în Marea Britanie. Cel puţin 1.000 de copii au fost agresaţi în oraşul Telford, în ultimii 40 de ani

Autorităţil ancheteaza cazul a sute de copii, unii având vârsta de 11 ani, care ar fi fost drogaţi, bătuţi şi abuzaţi în ultimii 40 de ani, în oraşul Telford.

Lucy Allen, membru conservator al Parlamentului britanic, a cerut demararea unei anchete pentru exploatarea sexuală a copiilor din Telford, argumentând că recentele rapoarte sunt "extrem de serioase şi îngrijorătoare".

"Trebuie să existe o investigaţie independentă pentru exploatarea sexuală a copiilor din Telford, astfel încât comunitatea noastră să aibă încredere totală în autorităţi", a declarat aceasta.

Ancheta susţine că acuzaţiile care datează încă din anul 1980 au fost gestionate greşit de autorităţi, care au eşuat în pedepsirea unei reţele de agresori.

Victimele au declarat că abuzuri similare continuă şi astăzi în acea regiune.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici