Scarlett Johansson şi Eva Longoria, printre vedetele prezente la convenţia democrată - FOTO

Actriţele Scarlett Johansson şi Eva Longoria au adus strălucirea Hollywood-ului la convenţia democrată, joi seară, în oraşul Charlotte din statul Carolina de Nord, exprimându-şi sprijinul pentru realegerea în funcţie a preşedintele american Barack Obama.

270 afișări
Imaginea articolului Scarlett Johansson şi Eva Longoria, printre vedetele prezente la convenţia democrată - FOTO

Scarlett Johansson şi Eva Longoria, printre vedetele prezente la convenţia democrată (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

Scarlett Johansson, purtând un tricou cu drapelul american, a insistat asupra necesităţii ca tinerii din Statele Unite să meargă să voteze. "În 2008, mai puţin de jumătate dintre tinerii cu vârste cuprinse între 18 şi 24 de ani au mers la vot", a spus actriţa americană.

"Votaţi, pentru a face ca vocile voastre să fie ascultate", a adăugat Scarlett Johansson, după ce a povestit câteva întâmplări din copilăria ei marcată de sărăcie, petrecută la New York, într-o familie democrată.

Eva Longoria i-a urmat la tribună după puţin timp, vorbind şi ea despre copilăria ei modestă petrecută în Texas, importanţa educaţiei în familia sa de origine mexicană, într-o epocă în care ea schimba uleiul de automobil într-un garaj auto şi pregătea hamburgeri într-un fast-food.

"Am avut şansa de a avea oportunităţi", a subliniat ea, afirmând apoi că preşedintele Barack Obama înţelege valoarea acestor oportunităţi, pentru că şi el a beneficiat de ele.

"Trebuie să ne batem pentru visul american. Ştim cum să o facem. Trebuie să îl realegem pe preşedintele Obama", a adăugat actriţa, în aplauzele miilor de participanţi la ultima seară a convenţiei democraţilor americani.

Multe alte celebrităţi au şi cântat joi seară, pe scena convenţiei, printre acestea aflându-se cântăreaţa Mary J. Blige, trupa rock Foo Fighters şi cântăreţul country James Taylor.

Caroline Kennedy, fiica fostului preşedinte asasinat John F. Kennedy, a susţinut şi ea un discurs în sprijinul lui Barack Obama.

Barack Obama şi-a susţinut discursul la sfârşitul serii, în jurul orei locale 22.10, după cel al vicepreşedintelui Joe Biden.

Cele două fiice ale preşedintelui american şi-au făcut joi seară una dintre rarele apariţii în public, venind să îl îmbrăţişeze pe tatăl lor pe scenă, după discursul pe care acesta l-a susţinut la convenţia democrată din Charlotte.

Discursul de învestitură al preşedintelui Barack Obama în faţa convenţiei democrate a doborât recordurile de trafic pe Twitter pentru un eveniment politic, a anunţat serviciul de microblogging. "Un nou record pentru un eveniment politic pe Twitter: @barackobama provoacă 52.757 de mesaje pe minut. Peste nouă milioane de mesaje au fost trimise în legătură cu (convenţia) #dnc2012", a precizat compania californiană într-un mesaj postat pe contul său oficial.

Starurile americane votează adeseori mai mult cu democraţii decât cu republicanii. La convenţia republicată, organizată săptămâna trecută, în oraşul Tampa din statul Florida, singurul star care a luat cuvântul a fost actorul şi regizorul Clint Eastwood, al cărui dialog confuz cu un Barack Obama invizibil, reprezentat de un scaun gol, a făcut deliciul comentatorilor şi prezentatorilor de televiziune nord-americani.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici