Secretarul general al NATO: "Ucraina poate câştiga acest război"

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a declarat: "Ucraina poate câştiga acest război", în timp ce vorbea duminică cu reporterii prin intermediul unei legături video.

1209 afișări
Imaginea articolului Secretarul general al NATO: "Ucraina poate câştiga acest război"

Secretarul general al NATO: "Ucraina poate câştiga acest război"

"Războiul Rusiei în Ucraina nu decurge aşa cum a plănuit Moscova. Nu a reuşit să cucerească Kievul. Se retrag din jurul Harkovului, ofensiva lor majoră din Donbass a stagnat. Rusia nu îşi atinge obiectivele strategice", a spus Stoltenberg

"Ucrainenii îşi apără cu curaj patria. Pentru a-i ajuta să facă acest lucru, aliaţii s-au angajat şi au livrat Ucrainei asistenţă în valoare de miliarde de dolari", a declarat Stoltenberg.

În plus, a spus el, "uşa NATO este deschisă" pentru Suedia şi Finlanda, calificând decizia lor de a depune candidatura drept "istorică".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici