Statele Unite au bombardat intenţionat un spital din Mosul în care s-ar ascunde combatanţi ai reţelei teroriste Stat Islamic

Avioane militare americane au atacat intenţionat, miercuri, un spital din oraşul irakian Mosul în care s-ar adăposti combatanţi ai reţelei teroriste Stat Islamic, anunţă Comandamentul central al SUA (CENTCOM), responsabil de regiunea Orientul Mijlociu.

1829 afișări
Imaginea articolului Statele Unite au bombardat intenţionat un spital din Mosul în care s-ar ascunde combatanţi ai reţelei teroriste Stat Islamic

Statele Unite au bombardat intenţionat un spital din Mosul în care s-ar ascunde combatanţi ai reţelei teroriste Stat Islamic

"A fost lansat un raid aerian punctual asupra unei clădiri din cadrul Complexului medical Al-Salem", a transmis CENTCOM.

Conform unor surse citate de ziarul The Guardian, militanţi ai reţelei teroriste sunnite Stat Islamic ar fi lansat din acest spital atacuri cu arme automate şi obuze contra armatei irakiene.

Coaliţia internaţională coordonată de SUA nu a precizat dacă în momentul efectuării bombardamentelor în spital erau civili.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici