Străzi baricadate la Madrid înaintea dezbaterii pentru investirea lui Sanchez

Poliţia a baricadat străzile din faţa parlamentului spaniol din Madrid, în prima zi de dezbateri pentru învestire, după ce premierul Pedro Sancez a oferit amnistia separatiştilor catalani în schimbul susţinerii candidaturii sale, scrie Reuters.

313 afișări
Imaginea articolului Străzi baricadate la Madrid înaintea dezbaterii pentru investirea lui Sanchez

Străzi baricadate la Madrid înaintea dezbaterii pentru investirea lui Sanchez

După ce a obţinut sprijinul partidelor separatiste catalane Junts şi Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), precum şi al altor câteva partide regionale, socialiştii lui Sanchez (PSOE) spun că premierul are suficient sprijin pentru a câştiga votul programat joi.

Poliţiştii au luat măsuri de precauţie şi au baricadat străzile din jurul parlamentului spaniol.

Acordul de amnistie cu separatiştii catalani a provocat un val de proteste în întreaga Spanie.

Autorităţile au declarat că 80.000 de persoane s-au adunat, duminică, la Madrid, în timp ce zeci de mii de persoane au participat, de asemenea, la demonstraţii în Granada şi Sevilla.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici