Talibanii revendică atentatul din oraşul pakistanez Lahore, soldat cu 25 de morţi şi zeci de răniţi

Cel puţin 25 de persoane au murit, iar alte zeci au fost rănite în explozia produsă luni în oraşul pakistanez Lahore, un atentat sinucigaş vizând agenţi de poliţie revendicat de insurgenţii talibani, anunţă autorităţile regionale, citate de cotidianul The Telegraph.

191 afișări
Imaginea articolului Talibanii revendică atentatul din oraşul pakistanez Lahore, soldat cu 25 de morţi şi zeci de răniţi

Talibanii revendică atentatul din oraşul pakistanez Lahore, soldat cu 25 de morţi şi zeci de răniţi

"Suspectăm că teroristul sinucigaş a venit cu o motocicletă şi a lovit intenţionat un punct de control al poliţiei", a declarat Haider Ashraf, şeful poliţiei din Lahore.

Potrivit celui mai recent bilanţ, 25 de persoane, majoritatea agenţi de poliţie, au murit, iar alte zeci au fost rănite în atentat. Bilanţul anterior era de 15 morţi.

Atentatul a fost revendicat de Mişcarea talibanilor pakistanezi.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici