Ţara vecină care va permite la capacitate maximă redeschiderea restaurantelor, barurilor şi cafenelelor

Bulgaria va permite deschiderea restaurantelor, barurilor şi cafenelelor la capacitate maximă luni, 1 iunie, reducând în continuare restricţiile impuse la jumătatea lunii martie pentru a stopa răspândirea coronavirusului.

1128 afișări
Imaginea articolului Ţara vecină care va permite la capacitate maximă redeschiderea restaurantelor, barurilor şi cafenelelor

Ţara vecină ca va permite la capacitate maximă redeschiderea restaurantelor, barurilor şi cafenelelor

 

Ministrul Sănătăţii, Kiril Ananiev, a emis marţi seară un decret care permite deschiderea barurilor şi restaurantelor din ţara dependentă de turism, şi patronilor să se întoarcă pe deplin la afaceri înainte de sezonul estival, relatează Reuters.
 
Ananiev a permis, de asemenea, reluarea evenimentelor culturale şi de divertisment, inclusiv teatre, concerte şi spectacole de scenă. De asemenea, cursurile de dans s-ar putea relua, folosind până la 30% din capacitatea sălilor, citează presa din Bulgaria.
 
În conformitate cu ordinul discotecile şi cluburile de noapte rămân închise, deoarece ţara va rămâne sub influenţa virusului până pe 14 iunie, spun oficialii.
Bulgaria are 2.460 de cazuri de coronavirus confirmate, inclusiv 133 de decese, un număr relativ redus în Europa. Ţara necesită încă distanţarea socială în locurile publice.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici