Târgul de Crăciun din Berlin, scena atacului terorist din 2016 soldat cu 12 morţi, evacuat. Anunţul poliţiei

Poliţia germană a evacuat sâmbătă un târg de Crăciun din Berlin, care în anul 2016 a fost scena unui atac terorist soldat cu 12 morţi, însă câteva ore mai târziu autorităţile au anunţat că operaţiunile s-au încheiat şi nu au fost depistate lucruri suspecte, informează site-ul agenţiei Reuters.

1348 afișări
Imaginea articolului Târgul de Crăciun din Berlin, scena atacului terorist din 2016 soldat cu 12 morţi, evacuat. Anunţul poliţiei

Târgul de Crăciun din Berlin, scena atacului terorist din 2016 soldat cu 12 morţi, evacuat. Anunţul poliţiei

"În prezent, colegii noştri lucrează la piaţa de Crăciun #Breitscheidplatz şi o cercetează în urma indiciilor privind obiect posibil suspect", a anunţat pe Twitter Poliţia din Berlin.

"Toţi vizitatorii au părăsit piaţa de Crăciun într-o manieră calmă şi ordonată. Mulţumesc. Colegii noştri încep acum căutările în #Breitscheidplatz şi Biserica Memorială", a adăugat ulterior poliţia.

Poliţia din Berlin a comunicat că nu a fost găsit vreun obiect suspect.

"Măsurile noastre de securitate în jurul #Breitscheidplatz s-au încheiat. Nu a fost găsit un obiect periculos", a adăugat poliţia din Berlin.

Piaţa de Crăciun din Breitscheidplatz a fost în 2016 scena unui atac cu vehicul comis de tunisianul Anis Amri, şi care s-a soldat cu 12 morţi. Teroristul a reuşit să fugă după atentat, însă câteva zile mai târziu a fost împuşcat mortal de poliţia italiană.

Foto: Profimedia

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici