Trei români care au sechestrat un cetăţean german într-o tabără de romi, arestaţi la Roma

Trei imigranţi români, inclusiv un minor, au fost arestaţi luni, la periferia Romei, într-o operaţiune coordonată de Interpol, fiind acuzaţi că au sechestrat timp de trei zile un cetăţean german, într-o tabără de romi.

8221 afișări
Imaginea articolului Trei români care au sechestrat un cetăţean german într-o tabără de romi, arestaţi la Roma

Trei români care au sechestrat un cetăţean german într-o tabără de romi, arestaţi la Roma - FOTO, VIDEO

Poliţia italiană a descins luni în tabăra de romi "Al Karama", în localitatea Borgo Montello, situată la circa 50 de kilometri sud de Roma.

Operaţiunea a permis eliberarea unui cetăţean german, T.A., în vârstă de 32 de ani. Bărbatul, ajuns vineri în Italia, trimisese un mesaj telefonic unei rude din Germania prin care anunţa că era sechestrat într-un container, în tabăra de nomazi de la periferia Romei.

Poliţia germană a sesizat Interpol, care a alertat autorităţile italiene.

În cursul operaţiunii, au fost arestaţi trei cetăţeni români - Mirabela I., în vârstă de 27 de ani, Vialis B. T., în vârstă de 30 de ani, şi H.F., în vârstă de 17 ani.

 

otrivit anchetatorilor, cetăţeanul german venise la Roma pentru a se întâlni cu Mirabela I., pe care o cunoscuse în Germania. Ajuns în Italia, românca i-a cerut 500 de euro pentru stingerea unei presupuse datorii. Pentru că a refuzat să ofere banii, cei trei români i-au furat portofelul şi cheile maşinii cetăţeanului german.

Vehiculul furat a provocat un accident rutier, soldat cu rănirea gravă a unei persoane. Cetăţeanul german a declarat că a fost sechestrat de duminică într-un container din tabăra de romi "Al Karama".

 

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici