Trump, greu de potolit de către moderator. Acesta nu a reuşit să menţină controlul dezbaterii prezidenţiale Trump-Biden

  • Dezbaterea de astăzi dimineaţă Trump-Biden a fost marcată de întreruperi foarte multe
  • Lui Trump i s-a cerut în mod repetat să nu mai întrerupă
  • Moderatorul nu a reuşit să păstreze controlul discuţiei
726 afișări
Imaginea articolului Trump, greu de potolit de către moderator. Acesta nu a reuşit să menţină controlul dezbaterii  prezidenţiale Trump-Biden

Trump, greu de potolit de către moderator. Acesta nu a reuşit să menţină controlul dezbaterii Trump-Biden

Moderatorul Chris Wallace nu a stabilit niciodată controlul asupra dezbaterii de astăzi dimineaţă. Cei doi concurenţi de la Casa Albă s-au jignit unul pe celălalt şi au lansat insulte într-o luptă politică uluitoare.

„Vrei să taci, omule? Acest lucru este atât de neprezidenţial ”, a spus Biden exasperat după întreruperile repetate ale lui Trump în timpul primului segment al dezbaterii privind Curtea Supremă.

Ulterior, Biden l-a numit pe Trump „clovn”, „rasist” şi „căţeluşul lui Putin”, făcând referire la acuzele aduse lui Trump de a fi cumva în sfera de influenţă a preşedintuie rus Vladimir Putin.

Biden i-a spus lui Trump: „Eşti cel mai rău preşedinte pe care l-a avut vreodată America”.

Trump, la rândul său, a spus: „Nu e nimic inteligent la tine, Joe”.

Moderatorul Wallace însuşi l-a îndemnat pe preşedinte să-i oprească întreruperile.

Wallace a spus: „Cred că ţara ar fi mai bine deservită dacă le-am permite celor doi să vorbească cu mai puţine întreruperi. Fac apel la dumneavoastră, domnule, pentru a face asta. "

Trump a răspuns: „Ei bine, şi el şi el”.

Wallace: „Sincer, aţi făcut mai multe întreruperi”.

Trump: „Dar el face multe”.

Biden, în vârstă de 77 de ani, a deţinut a avut un avans constant faţă de Trump, în vârstă de 74 de ani, în sondajele de opinie naţionale. Ultimele sondaje afirmă însă că alegerile vor arăta un concurs mai strâns. A fost greu să se stabilească dacă dezbaterea va schimba procentele. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici