Birourile agenţiei de ştiri palestiniene de la Ramallah, percheziţionate de trupele israeliene. Ce au căutat soldaţii

Trupele armatei israeliene au percheziţionat luni birourile agenţiei oficiale de ştiri palestiniene de la Ramallah, Wafa, au declarat mai mulţi martori, relatează cotidianul israelian Haaretz.

938 afișări
Imaginea articolului Birourile agenţiei de ştiri palestiniene de la Ramallah, percheziţionate de trupele israeliene. Ce au căutat soldaţii

Trupele israeliene au percheziţionat birourile agenţiei oficiale de ştiri palestiniene

Motivul percheziţiilor nu a fost clarificat, dar acestea au avut loc în timp ce autorităţile au continuat să dea de urma făptaşului unui atac armat care a avut loc duminică în Cisiordania, în care şapte persoane au fost rănite.

Potrivit presei palestiniene, un număr mare de trupe au căutat în zonă câteva ore.

Agenţia de ştiri Wafa a informat că soldaţii israelieni au intrat în birourile sale şi au percheziţionat incinta, inclusiv verificarea documentelor de identitate ale personalului.

Wafa a adăugat că soldaţii au inspectat serverele de pe calculatoare şi camerele de securitate ale clădirii.

Purtătorul de cuvânt militar israelian, generalul Ronen Manelis, a emis luni un comunicat în care a transmis că trupele israeliene, poliţia de frontieră şi alte forţe israeliene de securitate au continuat să efectueze căutări în satele palestiniene din Cisiordania, în efortul de a-l reţine pe atacator sau atacatori.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici