Turcia va recruta 20.000 de poliţişti: Jumătate dintre aceştia vor fi plasaţi în unităţile forţelor speciale

Ministerul de Interne al Turciei a făcut vineri un anunţ cu privire la recrutarea a 20.000 de poliţişti, dintre care jumătate vor fi plasaţi în unităţile forţelor speciale, relatează Le Figaro online.

466 afișări
Imaginea articolului Turcia va recruta 20.000 de poliţişti: Jumătate dintre aceştia vor fi plasaţi în unităţile forţelor speciale

Turcia va recruta 20.000 de poliţişti: Jumătate dintre aceştia vor fi plasaţi în unităţile forţelor speciale

Noul ministru turc de Interne, Suleyman Soylu, a declarat de asemenea pentru postul public de televiziune TRT că mai mulţi administratori vor fi numiţi pentru a conduce 28 de municipalităţi în sud-estul ţării cu majoritate kurdă.

Potrivit agenţiei Anatolia şi responsabililor din cadrul serviciilor de securitate, aceşti administratori îi vor înlocui pe responsabilii locali afiliaţi partidului de opoziţie prokurd HPD, acuzat de putere că ar oferi susţinere formaţiunii separatiste Partidul Muncitorilor din Kurdistan (PKK).

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici