UE vrea intensificarea acţiunilor de combatere a extremismului, după o serie de atacuri teroriste

  • UE vrea intensificarea acţiunilor de combatere a extremismului
  • Ursula von der Leyen: "Valorile noastre trebuie protejate, atât în spaţiul online, cât şi în general"
  • UE ar putea introduce măsuri suplimentare de securitate la frontiere şi programe de integrare a extracomunitarilor
160 afișări
Imaginea articolului UE vrea intensificarea acţiunilor de combatere a extremismului, după o serie de atacuri teroriste

UE vrea intensificarea acţiunilor de combatere a extremismului, după o serie de atacuri teroriste

Uniunea Europeană va înăspri reglementările în sensul combaterii extremismului, în principal în spaţiul online, afirmă Ursula von der Leyen, preşedintele Comisiei Europene, după atacurile islamiste comise în Franţa şi Austria.
 
"Valorile noastre trebuie protejate, atât în spaţiul online, cât şi în general. Trebuie să contracarăm discursurile de instigare la ură şi propaganda teroristă. În ultimele săptămâni am văzut din nou cât de urgent este acest lucru", a declarat Ursula von der Leyen, conform agenţiei de presă Reuters.
 
Preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, cancelarul Germaniei, Angela Merkel, cancelarul Austriei, Sebastian Kurz, preşedintele Consiliul European, Charles Michel, şi preşedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, participă marţi la un minisummit UE pe tema reacţiilor la atacurile teroriste din Franţa şi Austria.
 
Printre propuneri se numără măsuri de securitate la frontiere şi noi programe de integrare a imigranţilor extracomunitari.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici