Un bărbat şi-a dat foc în faţa tribunalului unde este judecat Anders Breivik - VIDEO

Un bărbat şi-a dat foc, marţi, în faţa tribunalului din Oslo, unde se desfăşoară procesul extremistului Anders Behring Breivik, autorul atacurilor soldate cu 77 de morţi.

203 afișări
Imaginea articolului Un bărbat şi-a dat foc în faţa tribunalului unde este judecat Anders Breivik - VIDEO

Un bărbat şi-a dat foc în faţa tribunalului unde este judecat Anders Breivik - VIDEO

"Bărbatul a traversat strada şi s-a incendiat", a declarat Kjell Jan Kvarme, un oficial din cadrul poliţiei.

"Agenţii de poliţie au reuşit să îl stingă rapid", precizează el.

Bărbatul, care încă nu a fost identificat, a fost transportat la spitalul Ullevall, având arsuri grave.

"Nu avem motive să credem că acest gest are vreo legătură cu procesul lui Breivik, care se afla în tribunal în momentul incidentului", a spus Kvarme.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici