Un militar britanic a fost ucis în Siria

Un membru al forţelor speciale britanice a fost ucis în urma unei explozii produse în Siria, anunţă Ministerul britanic al Apărării, citat de site-ul postului Sky News.

517 afișări
Imaginea articolului Un militar britanic a fost ucis în Siria

Un militar britanic a fost ucis în Siria

"Confirmăm cu regret că un membru al forţelor armate britanice a fost ucis în explozia unui dispozitiv artizanal, în Siria. Militarul participa alături de trupe americane la o operaţiune contra reţelei Daesh" (Stat Islamic), a declarat un purtător de cuvânt al Ministerului britanic al Apărării.

Anterior, armata americană anunţase că doi membri ai coaliţiei internaţionale conduse de Statele Unite au fost ucişi în Siria, iar alţi cinci au fost răniţi.

Un oficial sirian a declarat pentru agenţia Associated Press că explozia a avut în oraşul sirian Manbij, cu populaţie arabă şi kurdă.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici