Un ministru suedez a demisionat după ce a condus sub influenţa alcoolului

Aida Hadzialic, cel mai tânăr membru al Guvernului Suediei, a demisionat din funcţia de ministru al Educaţiei după ce a fost surprinsă de poliţie în timp ce conducea sub influenţa alcoolului, informează site-ul agenţiei Reuters.

572 afișări
Imaginea articolului Un ministru suedez a demisionat după ce a condus sub influenţa alcoolului

Un ministru suedez a demisionat după ce a condus sub influenţa alcoolului (Imagine: Liviu Chica/ Arhiva Mediafax Foto)

Aida Hadzialic a declarat că a fost oprită de poliţie pe un pod care face legătura între Danemarca şi Suedia. Agenţii au stabilit că avea o alcoolemie de 0,2 la mie, după un dineu în Copenhaga.

Nivelul alcoolemiei de 0,2 la mie este în limita legii în Suedia.

"Am ales să demisionez pentru că ceea ce am făcut este grav", a declarat politicianul social-democrat în vârstă de 29 de ani.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici