Un mort şi doi răniţi în două incidente armate produse în apropierea oraşului spaniol Barcelona

O persoană a fost ucisă, iar două au fost rănite, inclusiv un poliţist, în două incidente armate produse joi la periferia oraşului spaniol Barcelona, anunţă surse din cadrul Poliţiei spaniole citate de cotidianul El Pais.

343 afișări
Imaginea articolului Un mort şi doi răniţi în două incidente armate produse în apropierea oraşului spaniol Barcelona

Un mort şi doi răniţi în două incidente armate produse în apropierea oraşului spaniol Barcelona

Un atac cu armă de foc a avut loc joi într-un bar situat în localitatea Vilanova i la Geltrú, la periferia Barcelonei.

Un bărbat de 50 de ani a murit, iar unul de 39 de ani a fost rănit în incidentul din Barul Sindicat del Vi.

Autorităţile au stabilit că atacul nu este de tip terorist.

În paralel, în aceeaşi localitate, un agent de poliţie s-a rănit după descărcarea propriei arme. Poliţia catalană verifică dacă agentul participa la căutarea autorului atacului armat.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici