Un om a murit după ce un individ a tras focuri de armă şi a luat ostatici într-un restaurant din Carolina de Sud

Angajatul unui restaurant din Charleston, Carolina de Sud, care a împuşcat mortal un om şi a luat alţi câţiva ostatici se află în stare critică după ce a fost împuşcat de către Poliţie, iar autorităţile au precizat că incidentul nu are legătură cu un posibil act terorist, informează CNN şi The Associated Press.

536 afișări
Imaginea articolului Un om a murit după ce un individ a tras focuri de armă şi a luat ostatici într-un restaurant din Carolina de Sud

Un om a fost împuşcat şi alţi câţiva au fost luaţi ostatici într-un restaurant din Carolina de Sud

UPDATE 23:13- Primarul oraşului Charleston, John Tecklenburg, a precizat că persoana împuşcată de către atacator a murit la spital. Victima era un angajat al restaurantului.

El a adăugat că incidentul s-a încheiat cu împuşcarea atacatorului de către forţele Poliţiei locale. Tecklenburg a mai afirmat că starea atacatorului este critică.

Jerome Taylor, şeful interimar al Poliţiei locale, a declarat că toţi ostaticii au fost salvaţi, însă nu a precizat numărul exact al celor aflaţi în interioriul restaurantului.

”Acesta nu este un act de terorism. Nu este o crimă provocată de ură. Este vorba despre un angajat nemulţumit. Poliţia poartă negocieri cu acest angajat”, a declarat John Tecklenburg, primarul oraşului Charleston.

Potrivit lui Charles Francis, purtătorul de cuvânt al Poliţiei din Charleston, mai mulţi ostatici se află în interiorul restaurantului. Autorităţile au cerut oamenilor să evite zona în care s-au auzit focurile de armă.

Persoana care a fost împuşcată a fost transportată de urgenţă la spital, însă, până în prezent, autorităţile nu au oferit informaţii legate de starea victimei.

”Chiar acum străzile sunt pline de echipaje SWAT şi de ofiţeri de poliţie puternic înarmaţi”, a relatat Sarah Cobb, care deţine un magazine din apropiere.

Poliţia nu a oferit informaţii legate de identitatea agresorului.

 

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici