Donald Trump îl critică dur pe James Clapper, fost director al Serviciilor de informaţii americane, care i-a contestat competenţele

Donald Trump, preşedintele SUA, l-a criticat dur, joi după-amiază, pe James Clapper, fost director al Serviciilor de informaţii americane, după ce acesta a contestat competenţele liderului de la Casa Albă, relatează site-ul Politico.com.

961 afișări
Imaginea articolului Donald Trump îl critică dur pe James Clapper, fost director al Serviciilor de informaţii americane, care i-a contestat competenţele

Donald Trump îl critică dur pe James Clapper, fost director al Serviciilor de informaţii americane, care a contestat competenţele sale

"James Clapper, care a fost prins minţind în Congres, acum a devenit autoritate în materie de Donald Trump (...)", a transmis preşedintele SUA prin Twitter.

Donald Trump pare să facă referire la declaraţia făcută de James Clapper în Congres, în anul 2013, în care oferea asigurări că agenţiile de informaţii "nu au colectat în mod voluntar" date despre cetăţenii americani.

James Clapper a contestat abilităţile lui Donald Trump de a deţine funcţia de preşedinte al Statelor Unite.

"Chiar pun sub semnul întrebării capacitatea sa - pregătirea sa - de a fi preşedinte. De asemenea, încep să mă mir în legătură cu motivaţia sa, poate caută o cale de a se eschiva", a spus James Clapper, citat de cotidianul The Washington Post, după ce Donald Trump a ameninţat că este dispus să ajungă la situaţia unui blocaj instituţional pentru a primi finanţare în scopul construirii zidului la frontiera cu Mexicul, a avertizat încă o dată cu retragerea SUA din Tratatul nord-american de liber-schimb (NAFTA) şi a sugerat că l-ar putea graţia pe un fost şerif din statul Arizona, Joe Arpaio, condamnat pentru ignorarea deliberată a legislaţiei.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici