Un singur lider mondial a respectat normele modei la summitul NATO. Cum a scăpat Iohannis de critici

„Fotografia de familie” de la summitul de la Vilnius a scos în evidenţă şi un alt aspect al liderilor prezenţi: cei care merg la croitor şi au grijă de lungimea pantalonilor..

4970 afișări
Imaginea articolului Un singur lider mondial a respectat normele modei la summitul NATO. Cum a scăpat Iohannis de critici

Un singurul lider mondial care a respectat normele modei la summitul NATO. Cum a scăpat Iohannis de critici

Unanimitatea cerută de procedurile NATO a apărut evidentă şi în clasica „fotografie de familie” de la summitul de la Vilnius.

Comentatorul american de modă masculină Derek Guy a observat prin intermediul reţelelor de socializare, contul său de Twitter @dieworkwear are 324.000 de urmăritori, că în primul rând al „fotografiei de familie”, cei mai puternici bărbaţi ai Alianţei Atlantice  cu excepţia unuia (Joe Biden, cu tivul care se potrivea perfect la pantoful), aveau tivul pantalonilor greşit, prea lung şi nu doar cu câţiva centimetri.

Pantalonii lăsaţi la gleznă sunt o greşeală de bază care trebuie evitată întotdeauna, mai ales în ultimul deceniu, în care croiala clasică a costumelor a suferit o schimbare – costumul bărbătesc este croit mai aproape de corp decât era aerisit cu ani în urmă, jacheta era mai scurtă, ca piciorul pantalonului, apreciază Guy.

Printre altele, premierul canadian Justin Trudeau a arătat că este imun la regulile obişnuite ale „codului vestimentar”, a fost într-un costum gri deschis şi pantofi bej strălucitor.

Klaus Iohannis a scăpat de analiză şi de eventualele critici pentru faptul că a stat pe ultimul rând, iar pantalonii nu i se văd în fotografia de grup.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici