Video Valul de după cutremurul cu magnitudine 6,7 din Turcia. Cum s-a retras apa mării care a inundat străzile oraşului Izmir VIDEO

  • Oraşul Izmir este situat chiar pe ţărmul Mării Egee în golful cu acelaşi nume.
  • Din imaginile apărute pe reţelele sociale din timpul cutremururlui se vede cum apa mării se revarsă şi pătrunde printre case.
  • 38 de ambulanţe, 35 de echipaje de salvare şi două elicoptere se află la locul cutremurului din Izmir.
  • Imaginile video care ilustrează materialul sunt din districtul Seferihisar din İzmir, Turcia
7902 afișări
Oraşul Izmir este situat chiar pe ţărmul Mării Egee în golful cu acelaşi nume. 
 
Din imaginile apărute pe reţelele sociale din timpul cutremururlui se vede cum apa mării se revarsă şi pătrunde printre case. 
 
După seism, se vede cum apa s-a retras. 
 
Zeki Soysal, un martor ocular din oraşul turc Izmir, a declarat că s-a aruncat dintr-o clădire când a început cutremurul.
 
"M-am aruncat afară în ultima secundă, clădirea mea s-a prăbuşit," a declarat el pentru CNN Turcia.
 
Seismul s-a produs la o adâncime de cinci kilometri în Arhipelagul Dodecanez, în jurul orei 11.50 GMT.
 
38 de ambulanţe, 35 de echipaje de salvare şi două elicoptere se află la locul cutremurului din Izmir, a declarat ministrul turc al Sănătăţii, Fahrettin Koca.
 
Oficialii din Turcia pentru gestionarea dezastrelor şi a urgenţelor au declarat că cel puţin 120 de persoane au fost rănite în urma cutremurului.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici