VIDEO Corina Creţu, apostrofată de un politician de extremă-stânga, în cursul unei dezbateri a CE, în Atena

Corina Creţu, comisarul Uniunii Europene pentru Politici Regionale, a fost apostrofată, în cursul unei dezbateri organizate la Atena, de politicianul de extremă-stânga Zoe Konstantopoulou, fost preşedinte al Parlamentului grec.

4103 afișări
Imaginea articolului VIDEO Corina Creţu, apostrofată de un politician de extremă-stânga, în cursul unei dezbateri a CE, în Atena

Corina Creţu, apostrofată de un politician de extremă-stânga,în cursul unei dezbateri a CE, în Atena

Corina Creţu a participat miercuri, la Atena, la o dezbatere a Dialogului Cetăţenesc, un eveniment organizat de Comisia Europeană.

În cursul dezbaterii, la un moment dat, Zoe Konstantopoulou - fostă membră a Platformei de Stânga, o facţiune a partidului Syriza, fost preşedinte al Parlamentului grec şi actualul lider al formaţiunii Cursul Libertăţii (extremă-stânga) - a ţinut un discurs lung, în loc de a pune o întrebare, şi a adresat insulte la adresa comisarului UE Corina Creţu, perturbând evenimentul, relatează site-ul NewEurope.eu.

Polemicile s-au încheiat în momentul în care Zoe Konstantopoulou a acceptat invitaţia de a părăsi sala.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici