VIDEO Mai mulţi români au fost evacuaţi dintr-o clădire care a luat foc în Toulouse

Cel puţin zece cetăţeni români şi bulgari au fost evacuaţi, în cursul nopţii de duminică spre luni, în urma unui incendiu care a afectat o clădire aflată pe insula Ramier din regiunea franceză Toulouse, notează site-ul Franceinfo.

398 afișări
Imaginea articolului VIDEO Mai mulţi români au fost evacuaţi dintr-o clădire care a luat foc în Toulouse

VIDEO Mai mulţi români au fost evacuaţi dintr-o clădire care a luat foc în Toulouse (Imagine: Twitter)

Pompierii au intervenit pentru a stinge focul izbucnit în vecinătatea unui fost club, o clădire veche. Potrivit informaţiilor preliminare ale poliţiei, nicio persoană nu a fost rănită.

Zece cetăţeni români şi bulgari, care locuiau în apropiere, au fost evacuaţi.

Clădirea de locuinţe afectată de incendiu este situată în incinta unui fost complex, în prezent abandonat şi în stare avansată de degradare. În noiembrie 2013, un alt incendiu a avut loc în zonă, autorităţile precizând că focul a fost pus intenţionat.

 

 

 

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici