VIDEO - Pregătit, în sfârşit, de acţiune: Un avion F-35 loveşte CINCI ţinte terestre, dintre care una aflată în mişcare

Un clip video cu un avion F-35 care loveşte cinci ţinte terestre cu succes s-a propagat pe internet. Potrivit înregistrării, una dintre acestea se afla în mişcare şi se deplasa cu o viteză de aproximativ 64 de km/h.

22027 afișări
Imaginea articolului VIDEO - Pregătit, în sfârşit, de acţiune: Un avion F-35 loveşte CINCI ţinte terestre, dintre care una aflată în mişcare

VIDEO - Pregătit, în sfârşit, de acţiune: Un avion F-35 loveşte cinci ţinte terestre, dintre care una aflată în mişcare

Din datele care apar în înregistrare, testul a fost realizat pe 28 noiembrie 2018. Potrivit expertului militar Ian D’Costa, exerciţiul a fost realizat, cel mai probabil, la Nellis Test and Training Range (NTTR) din Nevada. El a declarat, pentru publicaţia The Aviationist, că avionul a lansat patru bombe inteligente ghidate Paveway IV.

Proiectul F-35 a fost criticat pentru costurile uriaşe, mereu în creştere, dar şi pentru multele probleme tehnice. Se pare că acestea din urmă au fost depăşite, iar avionul îşi va îndeplini cu succes sarcinile pentru care a fost gândit. 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici