VIDEO. Un avion de pasageri german, vizat de o ameninţare cu bombă, a aterizat forţat în New York / Autorităţile nu au găsit nicio bombă

Un avion de pasageri al unei companii aeriene germane, care zbura din Texas în Germania, a efectuat o aterizare de urgenţă pe un aeroport din New York, în urma unei ameninţări cu bomba, informează site-ul postului Euronews. UPDATE: Autorităţile nu au găsit nicio bombă la bordul avionului Lufthansa.

1497 afișări
Imaginea articolului VIDEO. Un avion de pasageri german, vizat de o ameninţare cu bombă, a aterizat forţat în New York / Autorităţile nu au găsit nicio bombă

VIDEO. Un avion de pasageri german, vizat de o ameninţare cu bombă, a aterizat forţat în New York

Zborul 441 al companiei Lufthansa a decolat din Houston cu direcţia Frankfurt. Acesta a aterizat forţat într-o zonă îndepărtată a aeroportului internaţional John F. Kennedy, în jurul orei locale 20:30 (3:30, ora României).

Cei 530 de pasageri aflaţi la bordul avionului au fost evacuaţi în siguranţă. Avionul urmează a fi percheziţionat, iar celelalte zboruri ale aeroportului din New York nu au fost afectate de această operaţiune.

Reprezentanţii companiei Lufthansa nu au fost disponibili pentru a comenta incidentul.

Autorităţile americane au anunţat că nu s-a descoperit niciun dispozitiv explozibil la bordul avionului de pasageri al companiei Lufthansa care a fost nevoit să aterizeze de urgenţă la New York, în urma unei ameninţări cu bombă, relatează Reuters.

Zborul 441 al companiei Luftanhsa a decolat de la Houston cu direcţia Frankfurt. Avionul a aterizat de urgenţă într-o zonă îndepărtată a Aeroportului internaţional John F. Kennedy, în jurul orei locale 20:30 (3:30, ora României), a declarat Steve Coleman, un purtător de cuvânt al Autorităţii Portuare New York şi New Jersey.

Pasagerii aflaţi la bordul avionului au fost evacuaţi în siguranţă.

Poliţia a cercetat avionul, însă nu a fost descoperit niciun dispozitiv explozibil la bord.

Activitatea de pe aeroportul din New York nu a fost afectate de această operaţiune.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici