Violenţele de la Capitoliu. FBI a identificat un suspect în uciderea poliţistului Brian Sicknick

  • FBI are un suspect în cazul uciderii poliţistului în timpul atacului de la Capitoliu.
  • Se pare că acesta nu a mai putut respira după ce i-a fost pulverizat spray lacrimogen în faţă. Iniţial, se crezuse că acesta ar fi fost lovit cu un stingător de incendiu.
  • Totuşi, braţul lung al legii mai trebuie să identifice şi numele suspectului.
1719 afișări
Imaginea articolului Violenţele de la Capitoliu. FBI a identificat un suspect în uciderea poliţistului Brian Sicknick

Violenţele de la Capitoliu. FBI a identificat un suspect în uciderea poliţistului Brian Sicknick

Se fac noi progrese în cazul atacului de la Capitoliu, de la începutul lunii ianuarie. FBI a restrâns cercul de suspecţi şi a găsit, graţie imaginilor video, responsabilul pentru uciderea poliţistului Brian Sicknick, conform CNN.
 
Totuşi, autorităţile spun că speţa este una dificilă şi că nu se ştie deocamdată care va fi încadrarea juridică a faptei. Cert este că a fost identificat un prim suspect, al cărui nume trebuie aflat de căte autorităţi.
 
Ofiţerul Sicknick a murit din cauza rănilor suferite în urma atacului suporterilor lui Donald Trump, de la Capitoliu. 
 
Momentan, poliţia Capitoliului a declarat că raportul medico-legal privind decesul lui Sicknick nu este gata. „Aşteptăm rezultatele toxicologice şi vom continua să lucrăm cu agenţiile guvernamentale pentru investigarea decesului”. 
 
”Ofiţerul Sicknick a fost în mijlocul atacurilor de miercuri, 6 ianuarie, de la Capitoliu. El a suferit răni grave în urma altercaţiilor cu protestatarii”, a declarat un reprezentant poliţist într-o declaraţie de presă, pe 8 ianuarie.
 
Cel puţin 14 membri ai departamentului de poliţie au ajung la spital în urma atacului de la Capitoliu, iar alţi peste 100 au fost răniţi. 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici