Vladimir Putin a anunţat că Rusia a aprobat primul vaccin din lume împotriva coronavirusului

  • Vladimir Putin a anunţat ca Rusia a înregistrat primul vaccin împotriva noului coronavirus.
  • Ministerul Sănătăţii din Rusia a aprobat acest prim vaccin.
  • Preşedintele rus a precizat că fiica sa a primit deja vaccinul.
10934 afișări
Imaginea articolului Vladimir Putin a anunţat că Rusia a aprobat primul vaccin din lume împotriva coronavirusului

Foto: Mediafax

Preşedintele rus, Vladimir Putin, a anunţat că primul vaccin din lume împotriva noii infecţii cu coronavirus a fost înregistrat în Rusia, în această dimineaţă.
 
”Un vaccin contra coronavirusului a fost înregistrat pentru prima dată în această dimineaţă. Formează imunitatea necesară, a trecut toate verificările necesare,” a spus şeful statului la o întâlnire cu membrii guvernului, potrivit life.ru.
 
Vladimir Putin, a mai spus că Ministerul Sănătăţii din Rusia a aprobat acest prim vaccin împotriva coronavirusului, adăugând că fiica sa a fost deja vaccinată.
 
La rândul său, ministrul Sănătăţii, Mikhail Murashko, a menţionat că acest vaccin, dezvoltat de Centrul de cercetări Gamaleya, şi-a confirmat eficacitatea şi siguranţa

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici