Wall Street Journal a aflat că Elon Musk se culcă noapte de noapte la ora 3.00

Magnatul lucrează 120 de ore pe săptămână pentru a revigora Twitter, informaţie furnizată de Wall Street Journal, care a analizat consecinţele asupra sănătăţii omului de afaceri.

5228 afișări
Imaginea articolului Wall Street Journal a aflat că Elon Musk se culcă noapte de noapte la ora 3.00

Elon Musk se culcă la ora 3.00 şi lucrează 120 de ore pe săptămână pentru a revigora Twitter

În urmă cu puţin peste trei luni, Elonk Musk a cumpărat Twitter şi de atunci a fost în centrul controverselor în fiecare zi pentru alegerile sale. Ultima informaţie este că magnatul lucrează 120 de ore pe săptămână pentru a reuşi să-şi relanseze reţeaua de socializare.

Cu 40 de ore mai mult decât cele 80 de ore din săptămâna lui „normală” de lucru. Ştirea a fost raportată de Wall Street Journal care a analizat consecinţele tuturor acestor lucrări asupra sănătăţii magnatului american fondator al companiei Tesla.

Musk a comentat: „Mă culc, mă trezesc şi muncesc şi o fac şapte zile pe săptămână. Trebuie să fac asta o perioadă, dar cred că odată ce Twitter va fi pe drumul cel bun, va fi mai uşor de gestionat decât SpaceX şi Tesla”.

Paturi pentru angajaţi

Potrivit The WSJ, de fapt, Musk „de obicei se culcă în jurul orei 3 dimineaţa şi doarme şase ore, înainte de a se trezi şi verifica imediat telefonul pentru orice noi urgenţe. Musk a declarat în repetate rânduri că îşi petrece nopţile la sediul Twitter din San Francisco, unde a oferit şi paturi angajaţilor săi.

Musk a ales apoi să comenteze articolul din Wall Street Journal de pe Twitter, unde a scris: „Ultimele trei luni au fost extrem de grele, între salvarea Twitter de la faliment şi îndeplinirea obligaţiilor pentru Tesla şi SpaceX. Twitter are încă provocări, dar acum se îndreaptă către un prag de rentabilitate".

Cele câteva ore de somn, spune Musk, îi provoacă probleme de spate şi gât. Aceste afecţiuni fizice, a explicat însuşi Musk odată, sunt legate de o petrecere din trecut, în care a provocat un luptător de sumo şi s-a rănit la coloana vertebrală.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici