Zece militanţi talibani, ucişi în urma unui conflict armat în Pakistan - poliţie

Zece militanţi ai grupării Jamaat-ur-Ahrar, o facţiune a Mişcării talibanilor din Pakistan, au fost ucişi în urma unui conflict armat ce a avut loc în oraşul Lahore, informează poliţia locală, citată de Reuters.

411 afișări
Imaginea articolului Zece militanţi talibani, ucişi în urma unui conflict armat în Pakistan - poliţie

Zece militanţi talibani, ucişi în urma unui conflict armat în Pakistan - poliţie (Imagine: Hepta/ Mediafax Arhiva Foto)

Conflictul a avut loc la doar câteva zile după a avut loc un atac sinucigaş revendicat de Mişcarea talibanilor din Pakistan, în urma căruia şase persoane au decedat şi alte 18 au fost rănite, în oraşul din estul statului pakistanez, Lahore.

Printre militanţii decedaţi în urma acestui conflict se afla şi o persoană ce ajutase la facilitarea unei explozii ce a avut loc la data de 13 februarie ce a dus la uciderea a 13 persoane.

Conform poliţiei, cinci militanţi erau conduşi de forţele de securitate într-o suburbie din Lahore pentru a recupera arme şi explozibile, în momentul în care au fost atacaţi de un grup de aproximativ alţi nouă militanţi ce i-au eliberat pe cei reţinuţi de forţele de ordine.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici