Zeci de persoane rănite, după un incendiu la un centru de primire a refugiaţilor din Dusseldorf - VIDEO

Un incendiu puternic a izbucnit la un centru de convenţii din Dusseldorf, în vestul Germaniei, unde erau cazaţi aproape 300 de refugiaţi, iar aproximativ 24 dintre aceştia au avut nevoie de îngrijiri medicale, informează Associated Press, citând un oficial al departamentului de pompieri din oraş.

1426 afișări
Imaginea articolului Zeci de persoane rănite, după un incendiu la un centru de primire a refugiaţilor din Dusseldorf - VIDEO

Zeci de persoane rănite, după un incendiu la un centru de primire a refugiaţilor din Duesseldorf - VIDEO (Imagine: Hepta / Mediafax Foto)

Joerg Schmitter, un purtător de cuvânt al departamentului de pompieri din Dusseldorf a declarat că aproximativ 70 de pompieri au intervenit pentru stingerea incendiului, adăugând că la centrul de convenţii erau cazaţi 282 de refugiaţi.

Oficialul a mai spus că 24 de refugiaţi au primit îngrijiri medicale pentru intoxicaţie cu fum.

Poliţia a demarat o anchetă pentru a afla cauza incendiului, a mai precizat Schmitter.

Incendiul a produs un nor gros de fum negru, vizibil din tot oraşul, inclusiv în zona aeroportului, relatează BBC News online.

Ben Smith, un fost reporter al postului britanic BBC, a declarat că apariţia coloanei de fum a provocat îngrijorare în rândul pasagerilor din aeroport, însă în scurt timp a devenit clar că fumul nu provenea de la un avion sau o clădire a aeroportului.

În tot acest timp operaţiunile pe aeroport au continuat, mai ales că norul de fum nu a acoperit aeroportul, a mai spus Smith.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici